KVKK ÇÖZÜMLERİ

6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında, KVKK/GDPR ve veri güvenliğinizi sağlamaya yönelik danışmanlık ve teknoloji hizmetleri sunuyoruz. Bu yönde sağladığımız hizmetlerimiz arasında KVKK hukuk değerlendirmesi ve yükümlülükler, kişisel veri envanteri, GAP Analizi ve Uyum Danışmanlığı, KVKK teknoloji değerlendirmesi – veri sınıflandırma ve DLP çözümleri yer alıyor.

Veri Güvenliği

Kişisel verilerinizin yanlışlıkla ya da kötü niyetli kişilerce kurum dışına çıkarılmasına engel olmaya ya da engel olmadan işlemi raporlamaya; veri kaybı veya sızıntısını önlemeye yarayan çözümler

Danışmanlık

Yapmış olduğumuz çözüm ortaklıkları ile bilişim danışmanlığı ve kuruma özel teknoloji çözümleri

Doğru Çözüm

Bilgi güvenliği farkındalığı sağlayan, veri etiketleme teknolojisiyle otomatik olarak en hassas içeriği koruyan ve veri kaybını önleyen kurumsal veri sınıflandırma ve değerlendirme çözümleri

KVKK Uyumluluk Sürecinizi Nasıl Yönetiyoruz?

Proje kapsamında yapılacak GAP Analizi çalışması sonrası hazırlayacağımız “GAP Analiz Raporu ve Risk Analizi ile Olası Yazılım Gereksinimleri” Kurum’a iletilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uyum sürecinde, organizasyonel ve teknik güvenlik önlemlerinin yanı sıra, hukuki altyapının oluşturulması sağlanacaktır.

Kişisel Verilerin Korunması Uyum Projesi aşağıda belirtilen proje fazları, proje adımları ve ilgili çıktıları içermektedir. Proje değerlendirmesi ve incelemesinde bu fazların öncelikleri ve içerikleri gerekli olması durumunda Kurum tarafından düzenlenebilir. Her fazın sonunda projenin son durumunu ifade eden sunum ve planlar hazırlanıp Kurum yetkililerine sunulur.

ÜCRETSİZ TEST EDİN

Sık Sorulan Sorular


Hemen Başvurun